Ervaringen bij Louise Petit Restaurant
Beoordelingsverdeling
Jorge Mendes
Google review · 1 week agoIk heb al meerdere keren mogen genieten van de gerechten van Louise. Ook deze keer weer bijzonder weinig aan te merken op de kookkunsten van de chef. Echter de huidige manager van het restaurant, mogelijk nieuw in dienst, is een aanfluiting en alles behalve een uithangbord voor deze prachtige zaak. De beste vrouw heeft geen gevoel voor service en klantbeleving. Ondanks deze constatering, besloot mijn lieftallige vrouw een forse fooi te geven, tot mijn grote verbazing werd hier niet eens door de vrouw in kwestie voor bedankt. Ik vind dit echt een smet op wat één van onze favoriete restaurants in Rotterdam is. Ik hoop dat er met deze vrouw in kwestie in gesprek gegaan wordt, zo niet moet ik tot mijn spijt bekennen dat Louise één van haar vaste klanten kwijt is.
Layla Deibert
Google review · 1 month agoWat een geweldige ervaring bij Louise Petit in Rotterdam! Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me enorm welkom — de service was echt top. De sfeer en uitstraling van het restaurant zijn prachtig en doen je echt even denken dat je in Frankrijk bent. Het eten was heerlijk: alles goed op smaak en de porties precies goed. Ook de wijnkaart is indrukwekkend, met veel keuze en fijne wijnen. Als kers op de taart was de crème brûlée precies zoals het hoort — een perfecte afsluiter van een topavond. Kortom: een absolute aanrader voor wie van goede Franse keuken, gastvrijheid en sfeer houdt.
Po !
Google review · 1 month agoSuper lekker gegeten! Goed geholpen en ze waren heel lief, had bij de reservering een voorkeur voor plek gegeven en die ook gekregen!
Charlotte Rahardjo
Google review · 1 year agoDoor ervaringen van anderen wist ik dat dit restaurant een apart diner en ontbijt lunch gedeelte heeft. Ik begrijp niet zo goed waarom je niet van beide kaarten kan bestellen. Daar zullen ze vast een reden voor hebben waar het personeel je overigens niet over kan inlichten. We kozen voor het ontbijt en lunch gedeelte wat nagenoeg leeg was t.o.v. het diner gedeelte. De dame in de bediening was aardig maar niet heel assertief. De feedback werd aangenomen maar geen idee of er iets mee gedaan wordt. In ieder geval niet tijdens ons bezoek. We bestelde verschillende gerechten om te delen en kozen voor de vanille citroen limonade en grenadine. De smaak was erg licht, er zaten wel vanille zaadjes? in de limonade. Wat mijn dochter verwarde met as. De shortrib sandwich was lekker. Erg sober opgemaakt maar het vlees was lekker mals en goed van smaak. Ik had brood over en was van plan dit met de steak tartare te eten. De steak tartare zag er mooi opgemaakt uit maar tijdens het verdelen kwamen we een dikke zwarte haar tegen. Ik had nog een stukje brood op het bord liggen toen het terug de keuken in ging. Toen wij even later het bord terug kregen met de nieuwe steak tartare vond ik ook mijn stukje brood weer terug van de sandwich (ik kon het herkennen aan de pistou die er nog op zat van de sandwich). Bij navraag werd er ontkennend gereageerd. Ik had geen zin in een discussie dus liet ik het gaan. De croque monsieur was lekker. Alleen had de kaas niet zwart gebrand hoeven zijn aan de bovenkant. De Comte werd daar lichtbitter van. De macaron met foie gras had ik me op verheugd maar deze was niet goed gerezen en was taai van binnen. Waarschijnlijk te lang in de mixer geweest en op een te hoge temperatuur gebakken.. De smaak combinatie was wel lekker. Ook de madeleines waren op een te hoge temperatuur gebakken gezien de kleur.. De iced latte met creme brulee siroop was prima. Het was leuk om te proberen maar voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Hellen Spanjersberg
Google review · 1 year agoDe keuken is authentiek en je kan hier heel lekker eten. De open keuken is een nette rvs keuken die goed op orde is. Een ober aan onze tafel die bekend is met de etiquette zie je niet vaak. Top! Het is een kleine kaart wat de keuze makkelijker maakt ... geen keuzestress 🤭. Alhoewel het de wijn is die het diner duurder maakte (gaat wel 3x over de kop) is het een mooie wijnkaart en zeker de moeite waard. De eetruimte is aan de kleine kant en doet krap aan maar ook de moeite waard om er lekker te eten. Wat ik ook leuk vind is dat het servies verschillende (oude) borden zijn waar helaas af en toe een klein stukje van kapot was. Tip, loop het servies even na op beschadigingen.
Louise Petit Restaurant
- Veerhaven 12b, 3016 CJ Rotterdam, Nederland
- 010 280 0980